Uluslararası Öğrenci Ofisi

Yazılı Sınav Saati

Sözlü Sınav Saati

Sınav Yeri

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu A Blok (Karahıdır Yerleşkesi)

1. Sınav, sözlü ve yazılı olmak üzere iki aşamadan oluşmaktadır. Sözlü sınava girmeyen öğrencilerin sınavları tamamen iptal edilecektir.

2. Sınav  başlangıç saatinden 15 dakika geçtikten sonra sınav salonlarına öğrenci alınmayacaktır.

3. Sınava girmekle yükümlü olup listelerde adı bulunmayan öğrenciler sınava girmeli ve sınav başlamadan önce durumu gözetmen hocalarına iletmelidirler.

4. Sınava giren öğrenciler yanlarında geçici kimlik kartlarını ve pasaportlarını bulundurmalıdırlar.

5. Yabancı uyruklu öğrenci kontenjanından istifade edip Üniversitemiz bölümlerine kayıt yaptıran bütün öğrenciler sınava girmekle yükümlüdür.

Not: Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'na, Kırklareli Şehirlerarası Otogarı karşısından geçen Çağdaş-Karahıdır minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.

Türkçe Seviye Belirleme Sınavı Duyurusu

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.