Uluslararasi Öğrencilere Yönelik Bilgilendirme Toplantisi

29/12/2023 17:30:07 - 29/12/2023 17:30:50 - 401 Okunma

Ülkemizde öğrenim gören uluslararası öğrencilerin ikamet izni başvurularına ilişkin usul ve esasların belirlenmesi ve bürokratik işlemlerin en aza indirilmesi amacıyla 29 Kasım 2023 tarihinde, "İç İşleri Bakanlığı Göç İdari Başkanlığı ile Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Arasında Uluslararası Öğrencilerin İkamet İzni Başvurularına İlişkin İşbirliği Protokolü" imzalanmıştır.

Kırklareli İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından ilgili protokol kapsamında, 03 Ocak 2024 Çarşamba günü 14.00'da Üniversitemiz Rektörlük Kültür Merkezi (otogar yanı) Üst Salonda "Uluslararası Öğrencilerin İkamet İzinlerine Dair İşbirliği Protokolü" bilgilendirme toplantısı yapılacak olup, tüm uluslararası öğrencilerimizin bilgilendirme toplantısına katılımı önem arz etmektedir.

ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI